Het boek is onderweg naar Terschelling!

Een busje van Dekker Creatieve Media en Druk is vanochtend op de boot naar Terschelling gereden met in de laadbak ruim vierhonderd exemplaren van het boek Steken wij af naar dieper water - Gereformeerden op Terschelling. Daarnaast liggen nog honderd exemplaren bij mij op kantoor.

Het boek is prachtig geworden! Vanaf zaterdagavond 14 april kunt u het zelf bewonderen in ET-10 in Midsland-Noord. Om 20.00 u. begint de feestelijke presentatieavond. De volgende ochtend is er om 9.30 u. een jubileumdienst. Bij beide gelegenheden bent u van harte welkom.

Reserveren van het boek kan nog altijd, afhalen en betalen (contant of per pin) in de pauze en na afloop van de presentatieavond en de kerkdienst. Als u kiest voor verzending gaat het boek maandag 16 april op de post.