'Steken wij af...' enthousiast ontvangen

Tijdens een feestelijke avond in ET-10 in Midsland-Noord is zaterdag het boek Steken wij af naar dieper water - Gereformeerden op Terschelling gepresenteerd. Na een interview door Berend Snijder met co-auteur Jan de Ruiter en mijzelf en een ronde herinneringen ophalen met aanwezigen aan de hand van anekdotes uit het boek, overhandigden we het eerste exemplaar aan Wim Schaap, een steunpilaar van de gemeente. Daarna was het dringen bij de verkooptafel.

Zondagochtend bij de jubileumkerkdienst verschenen velen met kleine oogjes: zij bekenden dat ze tot diep in de nacht hadden zitten lezen. De reacties waren onverdeeld enthousiast. Zowel de inhoud als de omvang en de luxe uitstraling van het boek overtrof de verwachtingen.

Ondanks de goede verkoop in het afgelopen weekend heeft u nog volop gelegenheid het boek ook in uw bezit te krijgen. U kunt het via deze link bestellen (met keuze tussen verzending per post of afhalen in Menaam of bij mijn ouders op West) of kopen bij de eilander boekhandels Rosenberg en Funke.